вівторок, 06 березня 2012 11:09

"Кожну мразь треба бити в морду" — Гуцол про напад на Колесніченка

"Кожну мразь треба бити в морду" — Гуцол про напад на Колесніченка
Анна Гуцол

Одна з лідерів руху FEMEN Олександра Шевченко не вважає свій напад на "регіонала" Вадима Колесніченка імпульсивним вчинком.

"Це був вчинок людини, яка не дозволяє витирати об себе ноги. Це був вчинок громадянина України, який не дозволяє ображати ані жіночу, ані людську гідність, ні в своїй особі, ні в особі будь-кого. Іншого виходу я не бачу, його немає", - прокоментувала Gazeta.ua свій вчинок Олександра.

"З цими політиками так званими, з цими, вибачте, мішками бруду можна розмовляти лише зрозумілою їм мовою. Тому що вони дозволяють собі, політики наші, обранці, повний "бєспрєдєл". Вони вже так до цього звикли, що їх можна лише обличчям у саму правду, кулаком в обличчя. Іншого виходу немає в України", - додала вона.

Нагадаємо, вчора в прямому ефірі програми "Шустер Live" Олександра Шевченка накинулася на депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка, який назвав її "позором", "проституткою" та "п'яною бабою".

ВІДЕО: Колесніченко обізвав Шевченко з FEMEN "проституткою" та "п'яною бабою"

"Коли я почала говорити з цією шайкою "воров и жуликов", які обговорювали іншу шайку, тільки російську, він почав кричати. Я не розумію, чесно кажучи, чому він почав кричати "проститутки, проститутки", "навіщо ви привели сюди проститутку?", "там вони всі проститутки". Тобто українки, які мають сміливість поїхати в чужу країну, знаючи, як вона впливає на нашу країну, знаючи які будуть наслідки цього, будучи готовими до того, що в тоталітарній країні не буде нормального, адекватного, законного рішення щодо їхніх дій. Вони були готові до цього, вони поїхали, вони висловили думку мислячої половини росіян і думку українців. І політик від правлячої партії має наглість називати цих дівчат, українок повіями", - підкреслила "феменка".

Між тим, лідерка жіночого руху Анна Гуцол повністю підтримує свою товаришку.

"Я думаю, що так і потрібно робити. Кожну мразь, яка сміє ображати жінок і називати їх повіями, треба бити в морду, їм треба ламати руки і ноги. Ми жінки терпимо, терпимо. Скільки це може бути? Тим більше, що собі дозволяє народний депутат України, коли ображає жінок? Я із задоволенням дивилася це відео. І ми гордимося Олександрою Шевченко, яка зробила такий вчинок", - зауважила Гуцол.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Активістки FEMEN намагалися зірвати вибори на дільниці з Путіним

"Він ідіот і він буде отримувати по морді щоразу, коли буде робити провокацію, - відповіла Шевченко на запитання, чи не були образливі слова Колесніченка провокацією. - На жаль, я не така сильна фізично, аби відштовхнути Савіка, або охорону. Мені здається, те, що він вчора отримав, це замало".

На кінець Олександра передала звернення до Колесніченка.

"Чесно кажучи, те, що хочеться передати йому, не влізе в рамки Gazeta.ua, тому що це нецензурні вирази. Я хочу передати просто, щоб він тихенько пішов з політичної арени, більше просто не з'являвся там, де буде FEMEN та й не з'являвся взагалі. Тому що українки та й українці більше не будуть пробачати йому те, що він робить", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Кожну мразь треба бити в морду" — Гуцол про напад на Колесніченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

505

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути