неділя, 06 вересня 2020 00:24

Кожен має право на помилку - Кулеба прокоментував скандальне інтерв'ю Фокіна

Кожен має право на помилку - Кулеба прокоментував скандальне інтерв'ю Фокіна
Кулеба сподівається, що Фокін продовжить свою роботу у ТКГ. Фото: Главком

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що думки заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна, які він висловив в інтерв'ю ЗМІ, відрізняються від його офіційної позиції на засіданнях ТКГ.

За словами глави МЗС, вочевидь, він дозволив собі вийти за межі тієї позиції. Таку думку Кулеба висловив в інтерв'ю "Радіо Свобода". Він наголосив, що висловлювання Фокіна поза межами ТКГ не є офіційною позицією України на переговорах щодо Донбасу.

"Кожен має право на помилку. Давайте не будемо відразу сокирою замахуватися. І я щиро сподіваюся, що пан Фокін продовжить свою роботу у ТКГ, не припускаючись повторно таких помилок", - зауважив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не зорієнтувався в каламутних водах" - Фокін відхрестився від скандального проросійського інтерв'ю

Нещодавно Вітольд Фокін заявив, що виступає за надання особливого статусу всій території Донецької та Луганської областей, а не тільки окупованим районам. Також він висловився про можливий компроміс із Росією, де Україна погоджується на загальну амністію на Донбасі, а РФ знімає вимогу про внесення особливого статусу в Конституцію. У ВР заявили, що це не відповідає українським національним інтересам.

Зараз ви читаєте новину «Кожен має право на помилку - Кулеба прокоментував скандальне інтерв'ю Фокіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути