Ексклюзиви
субота, 06 листопада 2010 14:38

Костусеву дісталося зіпсоване крісло і безлад у кабінеті

Костусеву дісталося зіпсоване крісло і безлад у кабінеті

У Одесі в суботу відбулося перше засідання депутатів Одеської міської ради 6-го скликання, під час якого голова Одеської міської виборчої комісії Олександр Ахмеров зачитав список депутатів, котрі пройшли в міськраду.

За його словами, 68 місць з 120 в міськраді зайняла Партія регіонів.

Потім новий мер Одеси Олексій Костусев звернувся до депутатів і одеситів, подякувавши їм за вибір. Після цього він попрямував в кабінет мера Одеси, де, як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", панував безлад: були відсутні частини інтер'єру, було зіпсовано крісло і спостерігалася низка інших недоліків.

"Гурвіц залишає у такому вигляді новому меру все", - сказав Костусев.

В той же час деякі одеські ЗМІ повідомили про "силове захоплення" кабінету міського голови. О 11.30 спочатку співробітники міліції, потім співробітники СБУ, зайшли в кабінет, застосувавши фізичну силу у відношенні прес секретаря Едуарда Гурвіца Олени Лебеденко, повідомляє портал "Взгляд из Одессы".

Одеське інтернет-видання "Репортер" повідомило, що правоохоронці проникли в кабінет, щоб перевірити його з металошукачем. А начальник відділу громадської безпеки одеського міськУВС Сергій Тимусяк повідомив, що дані дії були прийняті в цілях безпеки.

Між тим, Одеська міліція заявила, що ніякого захоплення не було.

"Захоплення не було, правопорушень не було. У цей час готується офіційна заява міліції із цього приводу", - сказав начальник Центру громадських зв'язків Головного управління МВС в Одеській області Віктор Мирошниченко.

Як повідомлялося, висунутий Партією регіонів глава Антимонопольного комітету Олексій Костусев на виборах мера Одеси набрав 166,281 тис. голосів (50,8%), діючий мер міста Едуард Гурвіц (від партії "Фронт змін") - 100,762 тис. голосів (30,8%).

Зараз ви читаєте новину «Костусеву дісталося зіпсоване крісло і безлад у кабінеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути