четвер, 01 грудня 2011 18:34

Коршунова намагалася вбити Ландіка?

Коршунова намагалася вбити Ландіка?

Депутат Луганської міськради Роман Ландік, у відношенні якого ведеться судове розслідування, просить суд порушити кримінальну справу проти постраждалої Марії Коршунової нібито за спробу вбивства і псування майна.

Про це він заявив під час судового засідання у четвер, передає "Луганск.Комментарии".

Ландік підкреслив, що Коршунова завдала йому тілесні ушкодження, в результаті чого лікар констатував травму голови і струс мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені здавалось, що це тривало близько 40 хвилин" — Коршунова про побиття Ландіком

Підсудний також заявив, що був пошкоджений його одяг. За його словами, майка коштувала йому дві тисячі гривень, джинси - більше чотирьох тисяч гривень, кеди "теж недешеві".

До того ж, підсудний упевнений, що Коршунова чинить тиск на свідків. Він зазначив, що "якщо Заєць (свідок у справі, подруга Коршунової) не одумається", то він зробить ще одну заяву, в якій розповість, як вона била його у вже нанесену рану, і що у неї в показаннях є розбіжності.

Нагадаємо, інцидент за участю Ландіка стався влітку в луганському ресторані "Баккара". Роман побив дівчину, в результаті чого вона потрапила до лікарні. Правоохоронці заявили, що конфлікт стався через відмову дівчини приймати частування від Ландіка.

Зараз ви читаєте новину «Коршунова намагалася вбити Ландіка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути