пʼятниця, 13 березня 2020 12:02

Коронавірус: Верховна Рада готує позачергове засідання

Коронавірус: Верховна Рада готує позачергове засідання
Зараз формують порядок денний. Фото: Микола Білокопитов

Верховна Рада до середини наступного тижня має провести позачергове засідання, на якому розглянуть заходи із захисту України від коронавірусу.

Про це сказав спікер Дмитро Разумков на брифінгу 13 березня.

"Позачергове засідання відбувається або завдяки підписам 150 народних депутатів, або за зверненням президента, або за рішенням погоджувальної ради. Треба сформувати порядок денний - там повинен бути виключний перелік питань для розгляду... До середини наступного тижня ми зможемо провести таке засідання", - сказав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спростували міфи про коронавірус

Із 12 березня в Україні діє карантинний режим для запобігання поширенню коронавірусу. Серед іншого забороняються масові зібрання понад 200 осіб. Засідання Верховної Ради залишили, обмеживши доступ відвідувачів до приміщення.

Спалах COVID-19 було зафіксовано в Китаї наприкінці минулого року. За останніми даними, від нього померли понад 4,6 тис. осіб. Зараз у світі вірусом заражено понад 126 тис. осіб. Понад 68 тис. людей вилікувалися. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус: Верховна Рада готує позачергове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути