понеділок, 14 січня 2013 14:14

Королевська "загубила" диплом - Москаль

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль стверджує, що міністр соцполітики Наталія Королевська нібито загубила диплом про вищу освіту.

Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні урядовці обурені лицемірством Королевської: за Тимошенко міністри отримували лише по 9 тисяч

"Читаючи оперативні зведення з МВС, знайшов цікаву інформацію: 25 грудня 2012 року в м. Луганську до міліції надійшла заява від міністра соціальної політики Королевської Н. Ю. Вона заявила, що вдень, 9 грудня, на вулиці м. Луганська втратила диплом про закінчення Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля.

  Фото зі сторінки Геннадія Москаля у Facebook
Фото зі сторінки Геннадія Москаля у Facebook

Тут виникає декілька вельми цікавих питань. По-перше: хтось колись бачив пані Королевську, що ходить пішки по вулицям? По-друге: якщо хтось бачив, що вона ходить пішки, то чи бачили вони, що вона ходить з дипломом? По-третє: за теорією ймовірності, навіть якщо вона пройшлася пішки по вулицям славного Луганська, навіть якщо вона була при цьому з дипломом (що, само по собі є дуже сумнівним!), то саме тоді загубити дилом було б дуже важко!", - припускає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка вимагають, щоб Арбузов, Клименко та Королевська доповіли у парламенті

Москаль зазначає, що Королевська подала заяву саме й той день, коли потрібно було подавати документи до відділу кадрів Кабміну.

"Очевидно, що у відділі кадрів просто не було що показувати. Про що це свідчить? Про відсутність документу про вищу освіту, чи про процес легалізації документу з явними вадами? Я щиро вірю :)), що наша доблесна міліція, до якої Королевська звернулася по допомогу, в цьому розбереться. А пані міністру безкоштовна порада - з такими підходами можна загубити не тільки диплом, честь та совість, але й всю соціальну політику державу, яку довірив їй гарант", - зауважив Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Королевська "загубила" диплом - Москаль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути