Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 18:58

Королевська погано стартувала на посаді міністра - експерт

Королевська погано стартувала на посаді міністра - експерт
Фото: glavcom.ua

Можливо, міністра соціальної політики Наталію Королевську підставляють, пропонуючи підготувати постанову про підвищення зарплат віце-прем'єрам. Про це у коментарі сказав політолог Михайло Погребинський.

"Навряд чи, що це її рішення підняти зарплати чиновникам. Але мені видається, що для люди, які займають посади віце-прем'єрів, для них такі надбавки - це не великі гроші. Вони не особливо у цьому зацікавлені. Це є контрпродуктивна новина. Для чого? Це поганий старт на посаді міністра. Я не виключаю, що хтось її підставляє, валяє дурня. У цього міністерства є така кількість надважливих справ, що хтось мав би подумати як потрібно виходити на публічність, з якими саме речами варто це робити", - вважає політолог.

Він також наголошує, що сама Королевська мала намір розпочати свою роботу на посаді міністра виплатою заборгованостей чиновникам.

"Бютівці" вимагають, аби Рада позбавила депутатських повноважень нових міністрів

"Вона ж сказала, що розбереться із виплатами бюджетникам. Ніби киянам вже виплатили щось. Щось там відбулося у цьому напрямку. Але продуманої піар-стратегії, як було із виборчою кампанією, ми бачимо, що немає.

На думку політолога питання підвищення зарплат прем'єрам не варто було "виносити на публічність" так рано.

Арбузов особисто контролюватиме проходження урядових законопроектів у Раді і не боїться звітувати

"Як мінімум такі питання мали б відкласти на місяць-другий, щоб спочатку зробити якісь конкретні напрямки по допомозі людям, адже потім, а потім уже, між іншим і віце-прем'єрам. Хтось мав би це контролювати. Адже це не є особиста справа Наталії, це є справа уряду. Думати про те, яка інформацію надходить до суспільства про роботу уряду. Люди, які за це відповідають мали б про це подумати і відповідним чином вибудувати якусь стратегію. Поки що, хоч і зарано говорити, але такої стратегії немає. Загалом же минуло дуже мало часу, щоб робити якісь висновки".

Зараз ви читаєте новину «Королевська погано стартувала на посаді міністра - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути