Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 08:57

Королевська забула, що вже не є кандидатом у депутати — "УДАР"

Королевська забула, що вже не є кандидатом у депутати — "УДАР"
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції "УДАРу" Павло Розенко вважає, що останні заяви міністра соціальної політики Наталії Королевської свідчать про те, що вона досі не відійшла від риторики виборчої кампанії і є некомпетентною на своїй посаді.

Про це Розенко заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Учора Наталія Королевська "в пух і прах" розгромила пенсійну реформу, яку проводили Віктор Янукович, Микола Азаров і Сергій Тігіпко. Відразу виникає запитання. Мені здається, що такі міністри настільки некомпетентні, що забувають про те, що сьогодні вони вже не є кандидатами в народні депутати України, а призначені на високі урядові посади", - зазначив політик.

За його словами, від очільників держави люди чекають конкретних дій, а не загальної риторики про проведення поганих реформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська погано стартувала на посаді міністра - експерт

Крім того, коментуючи учорашню заяву президента Віктора Януковича, який розкритикував роботу Кабінету міністрів, Розенко наголосив, що глава держави несе персональну відповідальність за все, що робить уряд.

"Якщо подивитися персонально на кожного міністра, то я, наприклад, не дивуюся тому висновку, про який говорив сьогодні Віктор Янукович — що жодної реформи фактично за останні три роки не було проведено", - сказав нардеп.

"Хоча треба зазначити, що в політичній конфігурації персональну відповідальність за проведення чи відсутність реформ несе винятково президент України", – додав Розенко.

Зараз ви читаєте новину «Королевська забула, що вже не є кандидатом у депутати — "УДАР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути