неділя, 04 листопада 2012 17:15

"Королевська стала наче пам'ятник. А хто ж за пам'ятник проголосує?" - Видрін

"Королевська стала наче пам'ятник. А хто ж за пам'ятник проголосує?" - Видрін
ФОТО: Ольга Каменєва, gazeta.ua

Лідер партії "Україна — Вперед! "Наталія Королевська програла парламентські вибори, бо не знайшла свою природну стратегію.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Дмитро Видрін.

"Не зрозуміла, що є луганською дівчинкою, яка повинна поводитися відповідно, а не як вихована жінка з Тернополя. Чужі маски можна вдягати на карнавалі. А в політиці їх треба інколи знімати. Крім того, вона не попала з образом мрії. Будь-яка мрія має бути представлена в образах, щоб її можна було помацати хоча б думками. Ще краще — наживо. Наталія Юріївна говорила про зарплати в тисячу євро. Це як — два папірці по 500 чи 10 по 100? Якби вона зобразила багато накритий стіл, сказала, що так буде в кожній сім'ї, українці відреагували б. Бо люблять таке. Крім того, вона могла створити мрію із себе, бо в неї все є", - заявив він.

За словами політолога, Королевська пішла шляхом знеособлення свого образу.

"Виступала в жакетах, що виглядають так, ніби важать 10 кілограмів, і говорила голосом "Кам'яного гостя". Зараз існує запит на тих, хто різко відрізняється від попередніх. Я просив Наталію: "Стань іншою, не будь тінню своєї колишньої патронеси". Але не склалося. Вона стала наче пам'ятник. А хто ж за пам'ятник проголосує?", - сказав він.

Видрін розповів, запит на якого лідера є зараз у суспільстві.

"Коли з'явиться людина, яка скаже, що для неї громадянські цінності — вищі за політичні, вона переможе всіх і очолить Україну. Теоретично це всі можуть. Будь-який великий політик, що пройшов український відбір. Він — жорсткий, тому така людина здатна на все. Поки що, не маючи конкурентів, Янукович може впевнено дивитися у 2015 рік", - розповів він.

Видрін вважає, що в період між парламентськими та президентськими виборами брутального сценарію не буде.

"Ми є самодостатньою країною. Це погано, оскільки при підйомі світової економіки не дуже тягне нас догори. Але добре, що коли вона падає, то ми не сильно йдемо донизу. Проривів та злетів не буде. Час до президентських виборів пролетить швидко, і знайомі обличчя боротимуться за владу. Тому система залишиться законсервованою", - додав він.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Королевська стала наче пам'ятник. А хто ж за пам'ятник проголосує?" - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути