субота, 17 березня 2012 12:11

Королевська пообіцяла не "поливати брудом" "бютівців" заради Тимошенко

Королевська пообіцяла не "поливати брудом" "бютівців" заради Тимошенко

Лідер Української соціал-демократичної партії, народний депутат України Наталія Королевська не має наміру "поливати брудом" колишніх колег з парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина". Про це вона заявила в ефірі "Шустер LIVE" на Першому національному телеканалі, коментуючи своє виключення з фракції, повідомляє прес-служба партії.

Відповідаючи на запитання ведучого, за що її виключили з БЮТ, Королевська відповіла: "Мені боляче. Я дуже переживаю. Ми були однією командою 5 років. Це несподіваний удар в спину від моїх колишніх колег. Сьогодні багато хто чекає, що я почну їх "поливати брудом", сказавши, що я думаю про них. Я від цього утримаюсь. Це завдасть болю Юлії Тимошенко. Я зроблю все, щоб зібрати нову команду людей, і ми продовжимо те, що почали робити".

Вона нагадала, що у фракції вона та очолювана нею УСДП робили все можливе, щоб посилити опозицію та прискорити звільнення Тимошенко.

"Я зі своїми колегами ініціювала висунення Тимошенко на Нобелівську премію. Ми разом з громадянськими лідерами організували мітинг під Качанівською колонією, де було підписано звернення до ПАРЄ з вимогою визнати Тимошенко та Луценка політв'язнями. Ми ініціювали відставку уряду Азарова та підтримали ініціативу імпічменту Януковича", – наголосила лідер УСДП.

"Я й надалі робитиму все, що від мене залежить, щоб Юлю випустили. Опозиція повинна бути на свободі", – резюмувала Королевська.

Зараз ви читаєте новину «Королевська пообіцяла не "поливати брудом" "бютівців" заради Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути