субота, 15 грудня 2012 15:47

Корчинський: "Націоналізм — це інстинкт самозбереження нації"

Корчинський: "Націоналізм — це інстинкт самозбереження нації"
Фото: facebook.com

ВО "Свобода" не є фашистською партією.

Про це у своєму блозі на сайті ВідеоТека сказав лідер політичної партії "Братство" Дмитро Корчинський, коментуючи критику Європарламенту на адресу "свободівців".

"Європа давно вибрала суїцид і її дратує все, що пов'язано з націоналізмом. Адже націоналізм — це інстинкт самозбереження нації. Саме проти цього інстинкту вони всі і борються", - вважає він.

"Але нас цікавить реакція української преси... Флагмани української журналістики Наєм, кіпіані, Портніков, Шустер та інші не є етнічними українцями. В цьому немає нічого поганого. Це навіть позитивно, тому що українці не можуть описувати себе достатньо об'єктивно. Але всі ці хлопці відносяться до неоманіхейського крила. Непогано, що їм не подобається Янукович і вони не проти українців. Але українці їм подобаються дресировані", - зазначив Корчинський.

"Ми маємо жити, не зважаючи ні на що. Націю не можна вбити, але вона може покінчити життя самогубством", - додав головний "братчик".

Детальніше у ВІДЕО:

Зараз ви читаєте новину «Корчинський: "Націоналізм — це інстинкт самозбереження нації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

270

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути