вівторок, 25 жовтня 2022 19:55

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Кондратюк пояснив, як санкції вплинуть на Лорак і компанію

Кондратюк пояснив, як санкції вплинуть на Лорак і компанію
Ані Лорак з Філіпом Кіркоровим, який підтримав окупацію Криму і речником президента РФ Путіна Дмитром Пєсковим. Фото: Instagam

Артисти з України, проти яких запровадили санкції, у цивілізованих країнах не зможуть користуватися державними нагородами.

Зараз публіка зриває їхні концерти, а організатори шкодують, що зв'язалися з такими артистами. Про це сказав продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк в інтерв'ю на YouTube-каналі Rostyslove Production.

"Це люди, які свідомо чи несвідомо не можуть зрозуміти факт, що вони підігрують агресору, який порушує територіальну цілісність України, убиває українців, солдатів наших, цивільних. Відповідно, не може не бути санкцій. Я радий, що нарешті", – сказав Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запіздалий шоубіз. Як зірки реагують на війну

Після запровадження санкцій російських артистів позбавлять почесного звання – народний артист України.

Тим часом у цивілізованих країнах артисти-зрадники з України не мають більше жодного права користуватися державними нагородами, сказав Кондратюк.

"Саме в Росії вона може називатися як завгодно. Тому що саме в Росії слово репутація має не те значення, яка є за визначенням. Але, наприклад, виступати як "найтитулованіша" співачка України десь у клубах чи концертних залах Німеччини вже, мабуть, не напишуть організатори. Хоча сьогодні публіка зриває ці концерти й організатори шкодують, що вони із цим зв'язалися", – розповів продюсер про Ані Лорак.

19 жовтня президент Володимир Зеленський затвердив санкції РНБО проти низки артистів з України і РФ. У санкційний список потрапили артисти Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

У липні 2016 року, на третій рік воєнної агресії РФ проти України, Ані Лорак виступала на святкуванні 320-річчя військово-морського флоту Росії в Санкт-Петербурзі.

А Таїсія Повалій розважала росіян 9 травня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк пояснив, як санкції вплинуть на Лорак і компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути