пʼятниця, 28 січня 2011 10:23

Комуністи закликали припинити "бандеризацію" України

Комуністи закликали припинити "бандеризацію" України

У Комуністичній партії заявили, що "боротьба з екстремізмом і неонацизмом - це не тільки проблема одних комуністів, це проблема всього суспільства".

Про це йдеться у заяві фракції Компартії у Запорізькій міській раді.

Як повідомили у прес-службі КПУ, комуністи відзначили, що терористичний акт, здійснений 31 грудня 2010 року на території Запорізького обкому Компартії, показав, що "не все так спокійно у нашій державі, як комусь раніше здавалося".

"Справжня війна, з боку послідовників Бандери та Шухевича, оголошена радянським пам'ятникам. Від вандалізму страждають не лише пам'ятники радянським керівникам, а й пам'ятники радянським солдатам", - додали в КПУ.

У партії закликали правоохоронні органи довести усі кримінальні справи, пов'язані з актами вандалізму, до логічного кінця і "покарати по заслугах винних".

На переконання партійців, безкарність породжує вседозволеність, і "тільки рішучими діями у боротьбі з екстремізмом та неонацизмом можна зупинити ту заразу, яка розповсюджується по території України".

"Знаходитися в стороні і робити вигляд, що нічого не відбувається - значить погоджуватися з тим, що відбувається. Якщо суспільство, сьогодні, не поставить жорсткий заслін бандеризації країни, не дасть по руках екстремістам, то завтра може бути вже пізно і наслідки будуть непередбачувані для нашої держави" , - підсумували комуністи.

Нагадаємо, вночі 31 грудня 2010 р. на території запорізького обкому Комуністичної партії України невідомі підірвали пам'ятник Йосипу Сталіну.

За підозрою в підриві затримали членів ВО "Тризуб" імені Степана Бандери та ВО "Свобода". Злочин кваліфіковано як терористичний акт.

Водночас у Луцьку камінь під пам'ятник лідеру ОУН Степану Бандері був обмальований свастикою.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи закликали припинити "бандеризацію" України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути