вівторок, 09 лютого 2010 11:45

Комуністи вже починають проситися в нову коаліцію

Комуністи вже починають проситися в нову коаліцію

Комуністична партія України (КПУ) може вступити в нову коаліцію з Партією регіонів. Про це журналістам заявила народний депутат від фракції КПУ Алла Александровська.

Вона підкреслила, що підстави для подальшого співробітництва у КПУ з ПР у випадку обрання Віктора Януковича Президентом є.

"Найголовніше - це платформа, яка є підставою для спільної роботи. Якщо спільна робота можлива, тобто якщо заявлені програмні цілі та завдання, які ми поділяємо та вважаємо за потрібні, то ми будемо співпрацювати", - заявила Александровська.

Вона також додала, що остаточне рішення з приводу можливості вступу в коаліцію з Партією регіонів буде приймати фракція.

Раніше повідомлялося, що головним завданням у побудові нової коаліції є залучення депутатів від фракції НУ-НС. КПУ вже давно голосує за рішення, які потрібні "Регіонам", а блок Литвина робить це симптоматично.

РБК-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Комуністи вже починають проситися в нову коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути