вівторок, 13 грудня 2011 14:56

Комуністи поставили крапку в законності встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі

Комуністи поставили крапку в законності встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі

Представники Комуністичної партії не збираються подавати апеляцію на рішення Жовтневого суду Запоріжжя у справі руйнівників пам'ятника Сталіну на території запорізького обкому КПУ.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат, лідер запорізьких комуністів Олексій Бабурін, відповідаючи на запитання про те, чи вважає він справедливим обвинувальний вирок суду щодо членів організації "Тризуб" імені Степана Бандери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійка під судом: Усіх руйнівників Сталіна позбавили волі умовно

"Рішення суду ніколи не задовольняє обидві сторони. Але апеляцію ми подавати не будемо, раз є вже обвинувальний вирок. Люди вчинили злочин і понесли покарання згідно із вироком", - зазначив комуніст.

У той же час, на переконання Бабуріна, всі розмови з боку мера і губернатора про те, що комуністи діяли незаконно під час встановлення пам'ятника Сталіну в Запоріжжі, відпали.

"Всі розмови про установлення пам'ятника пішли в небуття. Їхня необхідність відпала після того, як прокурор зажадав покарання, а суд виніс обвинувачувальний вирок", - підкреслив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія планує на "тризубівські" гроші встановити у Луцьку пам'ятник Сталіну

Він запевнив, що комуністи задоволені рішенням суду.

"А те, що умовно, ми ж не кровожерливі. У цих молодих людей є час подумати і схаменутися. Не подумають і не схаменуться - загримлять за ґрати", - підсумував Бабурін.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи поставили крапку в законності встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути