вівторок, 01 березня 2011 11:59

Комуністи не хочуть віддавати землю "з молотка"

Комуністи не хочуть віддавати землю "з молотка"

Компартія виступає проти того, щоб українська земля перетворилася на розмінну монету.

Про це сьогодні заявив, виступаючи у Верховній Раді, лідер КПУ Петро Симоненко, повідомила прес-служба комуністів.

"Земля - це стратегічний національний ресурс, який забезпечує економічну та продовольчу безпеку країни. Вільний ринок сільськогосподарських земель не відповідає національним інтересам України, а слідування рецептам Міжнародного валютного фонду призведе до того, що за борги перед цією структурою наша земля - наше народне надбання - піде з молотка", - сказав лідер комуністів.

"Яскравий приклад тому - Аргентина, де в результаті реформ через МВФ різні "добродії" - сороси та рокфеллери - зігнали селян з їхніх земель і перетворили Аргентину у полігон з виробництва генно-модифікованих продуктів харчування. Які, між іншим, активно експортуються в Україну. На черзі МВФ Україна з її 25 відсотками світових запасів чорнозему", - підкреслив Симоненко.

"Ми категорично проти такого сценарію, ми проти того, щоб наша земля, земля наших предків перетворилася на розмінну монету", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, фракція БЮТ наполягає, щоб у середу був поставлений на розгляд та проголосований законопроект для продовження мораторію на продаж землі до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи не хочуть віддавати землю "з молотка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути