вівторок, 10 травня 2011 15:55

Комуністи хочуть залишити Львів без Євро-2012

Комуністи хочуть залишити Львів без Євро-2012

Комуністична партія обіцяє звернутися до президента УЄФА Мішеля Платіні з вимогою негайно позбавити Львів права на проведення Євро-2012.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це заявив лідер запорізьких комуністів, народний депутат Олексій Бабурін, коментуючи події, що відбувалися у Львові 9 травня.

"Фашистський шабаш, який організували "свободівці" у Львові, в черговий раз наочно продемонстрував усьому світові, що на території Західної України встановлено фашистський режим. Про загрозу фашизму неодноразово заявляли комуністи, однак, всі наші звернення ігнорувалися як владою, так і правоохоронними органами" , - відзначив Бабурін.

За його словами, сьогодні "джина випустили з пляшки".

"Уже сам факт того, що в день державного свята фашисти зі "Свободи" били мирних громадян, закидали ветеранів та людей, які прийшли покласти квіти до Меморіалу Слави, камінням, димовими шашками, зривали ордени і георгіївські стрічки, достатній для залучення до кримінальної відповідальності всіх учасників цих фашистських виступів", - упевнений Бабурін.

Комуніст підкреслив, що з державного бюджету йдуть мільярди гривень до Львова для проведення Євро-2012.

"Але ж ці гроші забирають у запорожців, дніпропетровців, донеччан і направляють в одвічно дотаційну Львівську область... Я думаю, що мене підтримають колеги з фракції в питанні офіційного звернення до президента УЄФА Мішеля Платіні з вимогою негайно позбавити Львів права на проведення Євро- 2012, оскільки в цьому місті неможливо забезпечити безпеку людей. Те, що відбулося у Львові 9 травня, змусить європейців подивитися на це місто іншими очима", - заявив Бабурін.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть залишити Львів без Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути