четвер, 05 травня 2011 09:46

Комуністи хочуть виховати українців польотом у космос

Комуністи хочуть виховати українців польотом у космос

Народний депутат від КПУ Сергій Храпов вважає, що, щоб рівень патріотизму був вище, необхідна сильна держава з сильною владою.

Як повідомила прес-служба Компартії, Храпов зазначив, що в країнах, де практикується лібералізм як у політиці, так і в економіці, молодь відчуває певну свободу.

"А це іноді призводить до того, що втрачається гордість за те, що ти живеш саме в цій державі. На жаль, Україна розділена, хочемо ми того чи ні, за географічним принципом. На жаль, в різних регіонах різне ставлення до тих чи інших історичних подій і досягнень України на міжнародному рівні. Важливо відзначити, що досягнень цих з кожним роком стає все менше і менше, а значить, в українців все менше приводів пишатися своєю країною", - сказав комуніст.

На його думку, щоб молодь пишалася тим, що вона живе в Україні, має бути сильна держава, яка забезпечить виховання молоді на великому історичному минулому.

"Такому, як перемога у Великій Вітчизняній війні, перший політ в космос. Ці приклади повинні стати взірцем того, до чого прагнути молодим людям сьогодні", - пояснив Храпов.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть виховати українців польотом у космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути