пʼятниця, 09 грудня 2011 10:52

Комуністи хочуть надати нардепам право на "бєспрєдєл" - В'язівський

Комуністи хочуть надати нардепам право на "бєспрєдєл" - В'язівський

Під виглядом скасування депутатської недоторканності комуністи хочуть протягнути в Конституцію небезпечні зміни, які узаконюють вседозволеність для парламентарів.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив народний депутат, член політради партії Володимир В'язівський.

Він нагадав, що Компартія пропонує внести до ст. 80 Конституції України норму, про те, що "народні депутати України не мають жодних привілеїв чи обмежень".

"Як показує практика, це конституційне положення, у разі його прийняття, депутати від партії влади будуть трактувати як своє право на "бєспрєдєл", тобто вседозволеність", - пояснив В'язівський.

Політик припустив, що комуністи таким чином хотіли б узаконити "свавілля теперішньої влади на чолі з Партією регіонів, яка через підконтрольні суди і правоохоронні органи вже давно діє по відношенню до більшості громадян безкарно".

На думку В'язівського, для того, щоб насправді скасувати депутатську недоторканність, Верховна Рада не має брати до уваги "безглузді і небезпечні проекти" комуністів.

"Для цього необхідно повернутися до розгляду відповідного фахового законопроекту фракцій НУ-НС і БЮТ, який двічі вносився до парламенту, однак не був прийнятий більшістю", - вважає нашоукраїнець.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть надати нардепам право на "бєспрєдєл" - В'язівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути