четвер, 05 лютого 2009 08:44

Комуніст Голуб: Уряд заслуговує на відставку

Комуніст Голуб: Уряд заслуговує на відставку
Комуністи не проголосують у четвер за відставку уряду, якщо не буде можливості створити нову більшість у парламенті й обрати новий уряд.

Про це заявив депутат від Комуністичної партії Олександр Голуб в ефірі Шустер Live на телеканалі Україна.

"Якщо ми не зможемо створити нову більшість і новий уряд, якщо наші колеги з Партії регіонів не принесуть нам список з 200 прізвищ – от є нова більшість і ваші 27 голосів, приєднуйтеся, ми зараз призначимо Віктора Федоровича (Януковича) прем"єр-міністром і оберемо новий уряд, то я сенсу голосувати за відставку не бачу", - сказав він.

"Ти з нею спав?". "Ні. А ти?". "Ні". "От яка повія"

"Хоча з іншого боку, уряд заслуговує на відставку. Дії його неадекватні тій кризі, яка є", - заявив Голуб.

У той же час він зазначив, що "позиція Компартії буде визначена у четвер на засіданні президії ЦК".

Коментуючи заяву БЮТ, про те, що голоси комуністів за відставку уряду намагаються купити, депутат сказав: "Є гарний анекдот. Стоять двоє чоловіків, повз них проходить сексуальна жінка. Один іншого запитує: "Ти з нею спав?". "Ні. А ти?". "Ні". "От яка повія". От таке ж відбувається в політиці".

"Проголосують за відставку Тимошенко – взяли гроші у Фірташа й в олігархів Партії регіонів. Не проголосують – взяли гроші в Юлії Тимошенко. У цій ситуації ми будемо керуватися логікою", - сказав Голуб.

Нагадаємо, що четвер парламент розглядатиме питання недовіри уряду на вимогу Партії регіонів. БЮТ вже звинуватив секретаріат президента і ПР в тому, що вони скуповують голоси Компартії та пропрезидентської частини НУНС під це голосування за гроші "Росукренерго".

Істерика з БЮТ може коштувати їй партнерів

"РУЕ під політичним прикриттям двох Вікторів судомно трясе мошною перед комуністами та пропрезидентською частиною НУНС, аби через мільйонні хабарі докупити голоси, яких бракує для висловлення вотуму недовіри Уряду та збереження корупції в газовій сфері", - говориться у заяві БЮТ, поширеній в середу.

У Партії регіонів заяву БЮТ назвали істерією. "Істерика, яка відбулася з БЮТ може коштувати цій політичній силі багато чого - партнерів. Істерика - це страх перед відставкою", - сказала "регіоналка" Ганна Герман.

"Якщо комуністи, про яких БЮТ говорить, що вони продаються, образяться на Тимошенко за такі безпрецедентні і хамські звинувачення, то БЮТ втратить в парламенті вірне плече. Комуністи вже рятували Юлію Володимирівну від відставки, коли в липні не проголосували разом з опозицією. І їм було дуже важко відмиватися від звинувачень в тому, що вони продалися Тимошенко за посади і великі гроші", - заявила Герман.

За матеріалами: Українська правда, Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Комуніст Голуб: Уряд заслуговує на відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути