Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2017 23:45

Компромісу щодо Криму не буде - Парубій

Компромісу щодо Криму не буде - Парубій
Фото: РБК-Украина

Компроміс по Криму від нардепа Андрія Артеменко - це спроба легалізувати окупантів на території України.

Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, коментуючи пропозиції народного депутата Андрія Артеменка про нібито оренду Росією Криму в обмін на припинення окупації Донбасу, повідомляє Укрінформ.

"Я думаю, організатори цієї акції стоять глибше за спиною Артеменка. Вважаю це елементом спрямованої кампанії всередині України та поза її межами, щоб спробувати легалізувати окупантів на території України", - заявив спікер парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Банковій Артеменку пообіцяли "жорсткі дії"

"Окупація почалась з Криму і деокупація закінчиться Кримом. Крим буде звільнений, він буде повернутий в законне поле управління, а подібні провокації і намагання запевнити західних партнерів, що Україна може знайти компроміс по Криму не відповідають дійсності", - заявив голова Верховної Ради.

"Наша позиція є чітка і тверда: окупанти з Росії мають залишити і окуповані території Донбасу, і Крим, і з цієї позиції українська влада не зійде", - резюмував Парубій.

Раніше видання The New York Times повідомило про те, що український депутат Андрій Артеменко підготував план з урегулювання конфлікту в Україні. План передбачає, проведення референдуму про здачу Росії в "оренду" на 50-100 років анексованого нею Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу.

За даними газети, цей план був переданий на початку лютого екс-радникові президента Дональда Трампа Майклу Флінну за тиждень до його відставки. Артеменко запевняв журналістів видання, що план отримав схвалення з боку оточення російського президента Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Компромісу щодо Криму не буде - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути