Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 14:14

Компартія звинуватила МВФ у підготовці голодомору в Україні

Компартія звинуватила МВФ у підготовці голодомору в Україні

Міжнародний валютний фонд на замовлення США провокує в Україні голодомор.

Про це заявив народний депутат України, перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков, повідомила прес-служба Компартії.

На переконання Царькова, умова МВФ, висунута Україні, про необхідність лібералізувати ринок зерна відповідно до вимог СОТ - це "черговий випадок безприкладної нахабності, з якою ця організація втручається у внутрішні справи нашої країни".

"Цією вимогою МВФ поставив під сумнів право українського уряду забезпечувати продовольчу безпеку. А Кабмін замість того, щоб заявити про свою жорстку позицію, всіляко догоджає лакеям західного капіталу і виконує всі їхні забаганки", - сказав комуніст.

"А якщо завтра Міжнародний валютний фонд зажадає заради економії розпустити українські Збройні Сили, уряд тут же кинеться виконувати цю антидержавну вимогу?" - запитав нардеп.

За словами парламентарія, Компартія наполягає на припиненні співпраці з МВФ і зараз, коли "фонд приєднався до кампанії з організації голоду в країні, яку ведуть США".

Нагадаємо, згідно з проектом Меморандуму про економічну та фінансову політику, узгодженому українською стороною та місією МВФ, однією з нових умов, висунутих Україні, є необхідність лібералізувати ринок зерна відповідно до вимог СОТ.

Зараз ви читаєте новину «Компартія звинуватила МВФ у підготовці голодомору в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути