Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2013 22:19

Компартія знову подала заявку до ЦВК на проведення зборів громадян - нардеп

Компартія знову подала заявку до ЦВК на проведення зборів громадян - нардеп
Олександр Присяжнюк Фото: news2000.com.ua

Сьогодні КПУ подала заявку до ЦВК на проведення зборів громадян щодо ініціювання проведення референдуму. Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив член фракції КПУ Олександр Присяжнюк.

"У мене є дуже хороша новина для більшості населення людей України. Сьогодні комуністи і громадяни України в черговий раз до Центрвиборчкому подали заявку на проведення зборів громадян щодо ініціювання проведення референдуму про вступ України до Митного союзу. Це зібрання відбудеться 29 вересня о 11.00 на стадіоні "Спартак", - сказав він.

Присяжнюк запросив на ці збори і присутніх у студії депутатів.

"Запрошую чому? Якщо ви декларуєте про те, що ви європейські такі, що ви "за" Європу... У Європі референдум - це загальноприйнята практика. Давайте разом його проведемо, якщо ви не боїтеся, для того, щоб визначитися, куди Україні йти", - додав народний депутат.

Нагадаємо, 13 вересня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації ініціативної групи з всеукраїнського референдуму щодо вступу України до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Компартія знову подала заявку до ЦВК на проведення зборів громадян - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути