пʼятниця, 13 січня 2012 14:34

Комітет зі свободи слова має очолювати опозиціонер - Литвин

Комітет зі свободи слова має очолювати опозиціонер - Литвин

Члени комітету з питань свободи слова та інформації приносили на підпис главі Верховної Ради різні варіанти законопроекту про заборону реклами тютюну.

Про це спікер Володимир Литвин сказав журналістам не прес-конференції, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Неодноразово зустрічався з колишнім главаою комітету Андрієм Шевченком і членами комітету. Говорив їм, що законопроект має бути у повній відповідності до стенограми засідань Верховної Ради: які поправки голосувалися, а які ні. Але вони не можуть спромогтися подати цей документ", - сказав глава парламенту.

"Я вже і юридичне управління підключив, і наради проводив, і просив заступника глави Верховної Ради Миколу Томенка провести засідання комітету. Але з яким документом працювати, якщо кожен приносить різне?" - наголосив Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин прогнозує на виборах "запеклу" боротьбу, та надію потрапити до ВР не втрачає

Він вважає, що комітет став заручником політичних стосунків.

"Я би дуже не хотів, щоб комітет і далі залишився предметом з'ясування політичних стосунків. Стою на тому, що керувати цим комітетом має член опозиції і через цей комітет контролювати владу", - підкреслив Литвин.

Глава ради також зауважив, що у наступному скликанні парламенту до регламенту Ради будуть внесені зміни щодо прав і обов'язків опозиції.

Нагадаємо, сьогодні "бютівця" Андрія Шевченка відкликали з посади голови комітету з питань свободи слова. "За" проголосували 245 карток народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Комітет зі свободи слова має очолювати опозиціонер - Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути