середа, 04 жовтня 2017 17:14

Коломойський почав залякувати Порошенка

Коломойський почав залякувати Порошенка
Олігарх Ігор Коломойський хоче показати, що шукає союзників проти президента Петра Порошенка - Тарас Чорновіл. Фото: відкриті джерела

Олігарх Ігор Коломойський хоче показати, що шукає союзників проти президента Петра Порошенка. Про це Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"У Ігоря Валерійовича неприємні справи. Генпрокурора знову розслідує низку власності, за якою стоїть він або його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов, махінації навколо "Приватбанку".

Слідчі шукають виведені капітали, Коломойського вираховують і арештовують його майно. Сам переховується від українського правосуддя на березі Женевського озера. У цій ситуації він пробує знайти нових партнерів, за допомогою яких може наносити удари-відповіді. Або блефує і хоче попередити Порошенка, що збирає коаліцію. Мав зустріч із Саакашвілі перед поверненням того в Україну. Тепер показує себе із Онищенком. Мовляв, має потужний медіа-ресурс для наповнення компроматом на Порошенка.

Президент для Коломойського сьогодні досить жорсткий ворог. Водночас Онищенко не та персона, щодо якої Коломойський буде серйозно впрягатися — не той рівень. Може домовлятися із Тимошенко, але цього не показуватиме. А Онищенко і Саакашвілі — це маргінальні постаті на рівні погроз", - каже Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп розповів про "орбіту" Коломойського в Раді

Нардеп-утікач Олександр Онищенко зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським на березі Женевського озера. Фото виклав у Facebook 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський почав залякувати Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути