вівторок, 19 березня 2019 10:42

Коломойський і Льовочкін змовились - ЗМІ

Коломойський і Льовочкін змовились - ЗМІ
Сергій Льовочкін їздив до Ізраїлю на зустріч з Ігорем Коломойським.

Бізнесмен Ігор Коломойський і колишній глава Адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін зустрічалися в Ізраїлі, де обговорювали вибори президента.

Ігор Валерійович святкував свій 56-й день народження, нагадує "Українська правда".

Як розповіли джерела в оточенні Коломойського, це був не просто візит ввічливості. Льовочкін прилітав "промацати ґрунт" і з'ясувати, який вплив насправді має Коломойський на лідера президентської гонки Володимира Зеленського та чи можна якось "взяти участь" у цьому проекті.

Розмова за часом майже збіглася з тим, як в ефірах телеканалу "Інтер", який належить Льовочкіну, почали з'являтися позитивні сюжети про Зеленського.

"Якщо чесно, то у Льовочкіна склалося враження, що Коломойський більше зрадів би, якби виграла Юлія Тимошенко. Це зрозумілий для всіх варіант. А що буде робити Зеленський, ніхто зараз не знає. Може, і він сам не знає", – переказують підсумки ізраїльського візиту співрозмовники в оточенні екс-глави АП.

Єдиний пункт, у якому Льовочкін, Фірташ і Коломойський точно одностайні – Порошенку не можна дати перемогти вдруге, пише видання.

"Треба розуміти, що насправді у країні залишилось два олігархи. Людей, які мають системний доступ до державних ресурсів, є всього пара: Петро Порошенко і Рінат Ахметов. Більше на країні не заробляє ніхто", – цитує сайт одного з українських олігархів, не називаючи його прізвища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносини між Коломойським і Тимошенко були, є і будуть. Навіть якщо президентом стане Зеленський

Раніше повідомлялося, що шоумен Володимир Зеленський пересувається містом у супроводі автівки компанії з бізнес-групи "Приват" Ігоря Коломойського.

Статки Коломойського оцінюють у $1,6 млрд. Із початком агресії Росії він очолив Дніпропетровську обласну держадміністрацію. Пропрацював на посаді 387 днів. Востаннє був в Україні в червні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський і Льовочкін змовились - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути