пʼятниця, 10 травня 2013 16:59

"Колінька, заспокойте дружину" - Розинська влаштувала скандал у Парку Слави

Скандальна білявка Наталя Розинська навіть у День Перемоги 9-го травня не змогла не привернути до себе уваги. Вона так обурилася, що її чоловіка Миколу Мельниченка викреслили зі сценарію свята у Парку Слави, що влаштувала скандал.

Щоправда, слухачами волання Розинської були лише місцеві мешканці району та кмітливий користувач YouTube, який виклав запис інциденту у мережу.

Як виявилося, Мельниченко мав виголошувати промову на урочистому святкуванні 9-го травня у столичному Парку Слави. Але за 5 хвилин до початку його нібито викреслили.

Дружина екс-майора Наталія Розинська, звичайно ж, не змогла стерпіти подібної "образи" та почала голосити просто посеред людей.

"За 5 хвилин викреслили Колю зі сценарію, я підійшла до помічника Сабодаша і сказала: "Сволота ти! так і передай Сабодашу!" Так хоч подяку висловили. Так вони хоч сказали: "Дякуємо Миколі Мельниченку", - обурювалася Наталка.

"Вони мали бюджет на створення свята - усе розікрали! Коля за свій кошт усе зробив, вони слова йому не дали! Самі жирують за наші гроші, ваші, вчителів, а Коля зробив парк – слова не дали, ну сволоти, ні? Щоб ви знали, яка у вас тут місцева влада, і Сабодаш – перший", - кричала Розіта.

Тут навіть Мельниченку набридла галаслива дружина і він спробував втрутитися.

"Колінька, заспокойте дружину", - звернулася до нього якась жіночка.

А коли Розинська пішла звідти, Мельниченко сказав:

"Дивіться люди – або місто буде процвітаючим, або його розграбують, як район. Я хотів сказати лише одне – ота земля, яка в парку, вона – куплена. Людина, яка купила цю землю, погодилася віддати її місту, але щоб місто йому виділило іншу землю".

Після цього Мельниченко почав агітаційні промови про корупцію, яка є нашою "внутрішньою проблемою", що нас вбиває і руйнує.

Схоже, екс-майор, який нещодавно хвалився своїми 2-мільйонними статками, зібрався до політики.

До речі, адвокат Мельниченка Микола Неділько, який також є депутатом райради Василькова, йде на вибори мера цього міста від СПУ.

Зараз ви читаєте новину «"Колінька, заспокойте дружину" - Розинська влаштувала скандал у Парку Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути