вівторок, 14 серпня 2012 21:26

Коли Шухевич сказав, що знімається з виборів на мою користь, я просто не міг обрати інший округ – Доній

Коли Шухевич сказав, що знімається з виборів на мою користь, я просто не міг обрати інший округ – Доній
Фото: umoloda.kiev.ua

Громадський діяч і політик Олесь Доній пояснив, чому обрав для висування на мажоритарному окрузі на вибори до Верховної Ради саме місто Коломию.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній розкрив "підступність" мажоритарних виборів

"Були пропозиції з різних регіонів: Кіровоградщини, Вінниччини, Житомирщини, з Києва. Я об'їздив Волинь, Франківщину, Тернопілля, Львівщину. Коли я був у Коломиї, спілкувався з представниками різних політичних партій,  творчою інтелігенцією, які мене туди запросили висуватися. Коли  дізнався, що там також висуватиметься Юрій Шухевич, з морально-етичних міркувань я сказав, що не висуватимусь по цьому округу.  Я готовий змагатися із будь-якими представниками влади, олігархії, тушками та псевдоопозиціонерами.  Але не готовий змагатися з людиною, яка була політв'язнем,  до якої ставляться з шаною.  Я особисто подзвонив Юрію Шухевичу, сказав, що якщо він там висувається,  то я не підтримую бажання громадських організацій про балотування у Коломиї", - пояснив політик.

Однак, тепер уже Шухевич зв'язався із Донієм і сказав, що знімає свою кандидатуру на його користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непрохідні партії грають на руку влади і дискредитують процес - експерт

"Більше того, він сказав, що готовий підтримати мене. Цим він не просто висловив підтримку, але показав приклад. Ми за годину узгодили висування, після такого я не міг відмовитись, чи обирати інший округ. Це прецедент, коли один з найвідоміших кандидатів підтримує іншого – це приклад для інших мажоритарних округів, на яких багато відомих кандидатів. За місяць аналогічний шлях повинні пройти кандидати на інших округах", - вважає Доній.

Нагадаємо, Олеся Донія Об'єднана опозиція не включила до свого виборчого списку. Після цього політик вирішив  йти на вибори самовисуванцем.

 

Зараз ви читаєте новину «Коли Шухевич сказав, що знімається з виборів на мою користь, я просто не міг обрати інший округ – Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути