середа, 09 вересня 2020 23:41

"Коли спливають якісь схематози, він все переводить на жарт" - Богдан про Зеленського

"Коли спливають якісь схематози, він все переводить на жарт" - Богдан про Зеленського
"Володимир Олександрович зараз бронзовий", - каже Богдан

Президент Володимир Зеленський переводить все на жарт, коли при ньому спливають якісь схематози в його оточенні. Про це заявив колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан.

"Те, що я знаю точно, коли при ньому спливають якісь схематози в його оточенні, він все переводить в жарт. Він не карає, він говорить: "Ну це ж свої там це". Він переводить в жарт нехороші історії. Там, де треба карати, він відмовчується. Навіть не відмовчується, вдає, що він не зрозумів, що відбувається. Він розуміє, але робить вигляд", - сказав Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Про "бронзового" Зеленського

"Коли Кирило (заступник керівника ОП Тимошенко. - Gazeta.ua) відповідав за інформаційну політику Офісу президента і президента, то президент був живий, веселий, "свій хлопець". А зараз Кирила відсунули – і там прийшли аферисти медіаринку. Володимир Олександрович зараз бронзовий. Вони його не просто наживо зализали до бронзового кольору, вони зробили з нього якогось Брежнєва"

Про зрив спецоперації із затримання "вагнерівців"

"Вона була супер секретна і суперсерйозна. Її зруйнував один телефонний дзвінок. Людина, яка здійснила цей телефонний дзвінок – він фактично зізнався, що він його здійснив. Я знаю, що був дзвінок. Я знаю, хто дзвонив, і куди дзвонив, і кому дзвонив"

За словами Богдана, дзвінок зробила людина "із найближчого" оточення Зеленського.

Про голову СБУ Баканова

"Я Володимиру Олександровичу говорив 20 разів, не тому що, він мені подобається або не подобається, але голова СБУ не літає за кордон, взагалі не літає, не їздить відпочивати. Тому що якщо його вкрадуть, підсиплять наркотики, підкладуть якусь свиню або свина. Якщо щось трапиться, він стане залежним від професійних спецслужб інших країн"

Про нібито договір керівника ОП Єрмака з росіянами

"Я не бачив цього документа, але серед дипломатів і спецслужб багато разів зустрічав згадку про нього. Там є 12 або 13 пунктів. У це вірять усі іноземні спецслужби. Це якийсь алгоритм дій. Ми вам кораблі - ви нам воду в Крим. Ми вам полонених - ви нам пряме авіасполучення. Ми вам $3 млрд за рішенням суду, а ви нам. Я точно знаю, що у цьому переліку малося на увазі звільнення всіх прозахідних політиків. Уже усіх звільнили, залишився один Аваков"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин із "копійчаною" орендою і Богатирьова з палацом. Показали сусідів Зеленського у Конча-Заспі

Про "теплу ванну" для президента

"Він (керівник ОП Андрій Єрмак. - Gazeta.ua) зручний. Як італійські туфлі. Він не приносить погані новини, він не задає складних запитань, він завжди м'який, добрий і каже хороші слова. Ось цей ефект теплої ванни, коли все навколо добре, тому що тобі кажуть, що навколо все добре"

Про відпочинок Зеленського в Омані

"Людина половину свого життя проводила за кордоном. У нього була вільна професія, коли ти їдеш, куди хочеш, робиш, що хочеш, кажеш, що хочеш, і ні перед ким не звітуєш. А тут правила, правила, правила. Просто він втомився, він захотів на море"

Про зв'язки ОП з Порошенком

"Я чув, що деякі чиновники Офісу президента часто бувають в "Санаханті" (ресторан у Києві - Gazeta.ua), де "абсолютно випадково" обідають з Петром Олексійовичем. І ці "збіги" бувають дуже-дуже часто"

Про Єрмака на телеканалах

"Прямий" канал дуже погано відгукується про президента, але немає ні слова поганого про Єрмака. І візьмемо "112-й", "Zik", NewsOne. Ось Кабмін - це взагалі страшне зло, Зеленський поганий, а слова про Єрмака немає"

Про вибори мера Києва

"Наскільки я знаю, зараз план Офісу президента: Ірина Верещук заходить у другий тур. Зрозуміло, програє. Соціологію не обдуриш і вже нічого не виправиш. Ну тільки якщо якісь інопланетяни прилетять. А так - шансів нуль. Але якщо вона заходить у другий тур, то вони хочуть призначити Ірину Верещук головою КМДА, залишивши Кличка фактично спікером Київради без можливості управляти безпосередньо. Це як спікер і прем'єр-міністр. Один робить - куди витрачає, а другий - як витрачає"

Про заміну Арахамії Тищенком

"Я вважаю, що найбільший вплив на президента має депутат Микола Тищенко. Ще у грудні 2019 року дуже активно обговорювалося в Офісі (і Володимир Олександрович з цим погоджувався) поміняти Давида Арахамію, голову фракції "Слуги народу", якого я привів у нашу команду, на Миколу Тищенка"

Про кадрову політику Зеленського

"Оскільки 20 років він обирав правильних акторів, він бачить не картинку, а замкову щілину – він обирає типажі. Ось йому не подобався міністр оборони Загороднюк, тому що він не схожий на міністра оборони. Це бізнесмен. Так він повинен бути бізнесменом. Його завдання – правильні контракти, чесна економіка, бюджет і купувати те, що треба, а не те, що вигідно. А йому потрібен був генерал, знаєш, такий вусатий, повинен ходити, око, що дивиться вдалину, тупий. Ось так всіх міністрів він і поміняв. Він звільнив тих, хто йому не подобався, і понабирав тих, які на роль"

Після опублікованого інтерв'ю Богдан заявив у Facebook: "У зв'язку з фізичною загрозою змушений перейти україно-румунський кордон, а за всіма моїми пригодами тепер слідкуйте тут" і зробив посилання на свій Telegram-канал.

У лютому президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента. Натомість призначив Андрія Єрмака.

Богдан до призначення працював адвокатом олігарха Ігоря Коломойського.

У червні екскерівник ОП заявив, що президент Зеленський владу "перетворив у посміховисько".

Зараз ви читаєте новину «"Коли спливають якісь схематози, він все переводить на жарт" - Богдан про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути