вівторок, 08 лютого 2011 10:51

Колесніков керує міністерством з лікарні, немов з кабінету

Колесніков керує міністерством з лікарні, немов з кабінету

Через два тижні після перенесеного інфаркту стан віце-прем'єра Бориса Колеснікова задовільний.

Про це повідомила "Комсомольській правді" заявила депутат від Партії регіонів, у минулому лікуючий лікар Колеснікова Тетяна Бахтєєва.

"У нього хороші показники пульсу, непогані аналізи і просто прекрасна кардіограма", - сказала Бахтєєва.

За її словами, зараз у лікарні Колесніков проходить реабілітаційні процедури.

"Щодня він повинен прогулюватися по парку Феофанії півкілометра, а в найближчі дні лікарі збираються прописати віце-прем'єру ще й велотренажери", - йдеться у публікації.

"Проте всі процедури повинні проходити під наглядом фахівців, а тому поки Колеснікову доведеться затриматися в лікарні. За словами Бахтєєвої, лікарі ще не ухвалили остаточного рішення, коли виписувати свого VIP-пацієнта", - пише видання.

Зі свого боку, прес-секретар віце-прем'єра Юрій Громницький розповів, що остаточне рішення продовжити лікування стаціонарно або перевести Колеснікова на амбулаторний нагляд лікарі ухвалять до середини тижня.

У той же час перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко заявив, що Колесніков керує відомством з палати в лікарні.

"Для нього це справа свята. Він щодня працює з пресою, поруч з ним знаходяться його помічники, і, звичайно, завжди під рукою інтернет. Без інтернету він не може ні заснути, ні поїсти", - заявила також Бахтєєва.

Раніше повідомлялося, що віце-прем'єр Борис Колесніков переніс інфаркт. Як прогнозують лікарі, він повернеться на роботу за кілька тижнів

Зараз ви читаєте новину «Колесніков керує міністерством з лікарні, немов з кабінету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути