четвер, 15 червня 2006 13:45

Колесников: "Регіони" ніколи не відмовляться від російської мови, як другої державної

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Борис Колесников заявив, що їх політична сила ніколи не відмовиться від того, щоб російська мова була другою державною і від ідеї України без НАТО. Про це сьогодні повідомила прес-служба партії.

– Партія регіонів ніколи не відмовиться, щоб російська мова була другою державною. Партія регіонів не відмовиться і від ідеї України без НАТО. Партія регіонів не за те, щоб в НАТО бути або не бути, а за те, щоб це питання розглядалося не кулуарно, а на всеукраїнському референдумі, - сказав Колесников, коментуючи заяви представників "Нашої України" про те, що у разі коаліції Партії регіонів доведеться відмовитися від деяких передвиборних гасел.

Він відзначив, що фракція Партії регіонів ініціюватиме створення парламентської слідчої комісії для розслідування обставин прибуття іноземного судна із зброєю до Феодосії.

– Я упевнений, що буде створена слідча комісія для повного розбору інциденту в Криму. Партія регіонів нікого у спокої не залишить. Це питання розглядатиметься, коли Рада почне нормально працювати, - підкреслив він, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Колесников: "Регіони" ніколи не відмовляться від російської мови, як другої державної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути