понеділок, 30 вересня 2013 14:50

Колесніченко розповів, як треба боротися з безладами на футбольних стадіонах

Колесніченко розповів, як треба боротися з безладами на футбольних стадіонах
Фото: beregovo.info

Нардеп-"регіонал" Вадим Колесніченко знає як боротися з масовими заворушеннями на футбольних стадіонах і в містах України.

"Вирішенням цього є в першу чергу створення на законодавчому рівні умов для попередження всіх форм насильства та протиправних вчинків до, під час і після футбольних матчів. Адже застосування штрафів до футбольних клубів вже не дає жодних результатів", - зазначив він, повідомляє прес -служба політика.

За його словами, він чотири рази вносив до порядку денного сесій VI проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час і після проведення футбольних матчів) № 9662, але стільки ж разів відкладалося його розгляд.

"Звідси, можна констатувати, що сьогодні є сили зацікавлені у зростанні екстремізму під час проведення футбольних матчів в Україні, дискредитації нашої національної збірної з футболу та всієї футбольної України на міжнародній арені", - підкреслив політик.

"Внесений у цьому скликанні Парламенту мною, як народним депутатом України, проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів" (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час і після проведення футбольних матчів) № 2275 від 11.02.2013 р. розглянуто і підтриманий профільним Комітетом по спорту Верховної Ради України; повинен в найкоротші терміни бути розглянутий у сесійній залі і прийнятий. Тоді і ФІФА і УЄФА побачать реальні кроки в боротьбі з негативними явищами на футболі і можливо переглянуть свій жорсткий підхід до України", - зазначив він.

Нагадаємо, ФІФА повідомила, що збірна України з футболу 11 жовтня зіграє проти Польщі у Харкові без глядачів. "Збірна України покарана за поведінку уболівальників під час матчу відбору чемпіонату світу проти Сан-Марино у Львові", - говоритьсяв повідомленні. Причиною такого жорсткого покарання стало використання вболівальниками на "Арені Львів" піротехніки під час матчу проти Сан-Марино, а також прояви расизму.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко розповів, як треба боротися з безладами на футбольних стадіонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути