пʼятниця, 05 липня 2013 00:34

Колесніченко розповів, як опозиція "пудрить мізки" і викликає сміх

Колесніченко розповів, як опозиція "пудрить мізки" і викликає сміх
Вадим Колесніченко. Фото: news.liga.net

Нинішні опозиціонери вже впродовж 5 років "пудрять мізки" щодо того, що народних депутатів треба позбавити недоторканності.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Політик зазначив, що фракція Партії регіонів і комуністи вже тричі голосували за закон про припинення депутатської недоторканності.

"Стосовно тих двох депутатів, повноваження яких припинено (Павло Балога та Олександр Домбровський — ред.), то якщо для виборців цілком очевидно і зрозуміло, що були фальсифікації, грубі порушення під час проведення виборчої кампанії, чи повинні ми зараз ховатися за депутатською солідарністю і підтримувати тих, хто з порушеннями потрапив до парламенту? Звичайно, такого не буде, тому ми виконуємо рішення суду", - наголосив Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів переконана, що опозиція не блокуватиме Раду через Балогу та Домбровського

Він також критично поставився до вимоги позафракційного нардепа Петра Порошенка поновити повноваження Балоги та Домбровського.

"Він висуває незаконні вимоги. Рибак виконав рішення суду, а Порошенко вимагає, всупереч цьому рішенню, поновити повноваження цих депутатів. Як це законно зробити? Цього неможливо зробити. Ця абсурдність викликає сміх", - підкреслив "регіонал".

На його думку, у парламентської меншості немає ніякої стратегії і єдиної позиції в діях.

"Парламент однозначно не буде розпущено до завершення виборчої президентської кампанії. А тоді, залежно від того, які завдання стоятимуть перед новообраним президентом, він так і вчинить із тим парламентом, який нині не зовсім якісно працює", - заявив Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко розповів, як опозиція "пудрить мізки" і викликає сміх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути