Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 08:55

Колесніченко поставив на місце захисників Тимошенко в ПАРЄ

Колесніченко поставив на місце захисників Тимошенко в ПАРЄ

Заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Вадим Колесніченко упевнений, що вимоги доповідачів Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України про звільнення Юлії Тимошенко свідчать про вибірковий підхід до справ в Україні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Колесніченко, зокрема, сказав: "Якщо доповідачі Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України звертаються з вимогою звільнити Тимошенко, вони повинні також звернутися і до неї, щоб вона не порушувала процесуальні норми і поважала суд".

Також "регіонал" нагадав, що один з доповідачів Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України є представником Народної Європейської Партії.

"А ця партія - партнер БЮТ в Раді Європи. Природно, подібна заява - це є політична солідарність з Тимошенко", - підкреслив він.

"Ще один важливий момент: а чому доповідачі Ради Європи не турбуються про долю іншого прем'єр-міністра України - Павла Лазаренка, який перебуває у в'язниці в США? Він же теж проходив з питань, які пов'язані з компанією ЄЕСУ. А партія Лазаренка "Громада" - це та ж сама партія, в якій була і Тимошенко. А потім "Громада" перетворилася на "Батьківщину", - зазначив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко поставив на місце захисників Тимошенко в ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути