четвер, 06 жовтня 2011 11:05

Колесніченко не збирається вибачатися через "справу педофілів"

Колесніченко не збирається вибачатися через "справу педофілів"

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко не вважає себе зобов'язаним вибачатися перед фігурантами "справи педофілів" у зв'язку з її закриттям.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи вважає він за потрібне вибачитися перед тими, чиї прізвища він називав, нардеп заявив: "Ви брешете. Якщо ви піднімите мої прямі заяви, а не переказ моїх слів, то ви побачите, що жодних прізвищ я не називав".

"І вибачатися мені нема за що", - додав Колесніченко. Разом з тим він нагадав, що кримінальну справу за фактом насильства над дітьми було порушено ще за півроку до того, як він оприлюднив ці матеріали.

"Я всього лише реагував на звернення заявниці - матері дітей. І я дуже задоволений тим, що ми зробили, тому що ми змогли привернути увагу до цієї проблеми, змусити суспільство подивитися, що діється в дитячих будинках та інтернатах", - підкреслив "регіонал" .

При цьому Колесніченко заявив, що не здивований тим, що "справа педофілів" закрили. "Занадто вже багато було зацікавлених в тому, щоб цю справу було закрито", - пояснив політик.

Нагадаємо, що нещодавно депутат Геннадій Москаль заявив про те, що "справу педофілів" закрито.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко не збирається вибачатися через "справу педофілів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути