четвер, 14 липня 2011 17:49

Колесніченко: Екс-президент Криму Мєшков - це політичний скелет

Колесніченко: Екс-президент Криму Мєшков - це політичний скелет

Екс-президент Криму Юрій Мєшков не є тією фігурою, заради якої треба проводити якісь розслідування, оскільки він вже "політичний скелет".

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Якщо Мєшков - громадянин України, і його заклики порушують наше чинне законодавство, безумовно, його слід карати", - зауважив "регіонал".

За його словами, він неодноразово перетинався із Мєшковим, коли ще працював депутатом Кримської обласної ради.

"Тоді він зробив дуже багато поганого для кримчан, Криму і взаємовідносин Криму та України. Стільки, скільки він зробив негативу для півострова, я не знаю хто б ще міг зробити", - наголосив Колесніченко.

На його думку, вигнання колишнього кримського президента за межі України відбувається згідно чинного законодавства і міжнародних зобов'язань України перед Росією і Росії перед Україною.

"Мєшков - не та фігура, заради якої треба проводити якісь розслідування, оскільки він вже політичний скелет", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, Адміністративний суд Криму в середу ухвалив рішення про видворення з території України екс-президента автономії Юрія Мєшкова з обмеженням в'їзду на 5 років. Служба безпеки України звернулася з відповідним позовом до суду, виходячи з того, що  Мєшков допустив висловлювання, які побічно закликають до зміни конституційного устрою України.

Юрій Мєшков був відправлений на територію Росії через Керченську поромну переправу в четвер о 1:30 ночі за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: Екс-президент Криму Мєшков - це політичний скелет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути