вівторок, 23 квітня 2013 19:51

Колектив телеканалу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками - Найєм

Колектив телеканалу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками - Найєм
Мустафа Наєм. Фото: telekritika.ua

Колектив українського телевізійного каналу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу, повідомив ведучий однієї з програм каналу "Сьогодні про головне" Мустафа Найєм.

"О 19:30 представники редакції повинні були вийти в ефір з поясненням причин свого рішення. У відповідь новий директор телеканалу Артем Шевченко скасував мовлення каналу, обгрунтувавши тим, що в такій ситуації це недоречно. Зараз в ефірі повтор вчорашнього випуску" Сьогодні про головне " , - написав він на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ТВі пропустили власника і видалили всіх журналістів

Також відомо, що основний випуск новин "Сьогодні" на телеканалі ТВі у вівторок увечері, о 20.30, може не вийти в ефір, повідомила журналістка цього каналу Анастасія Станко інтернет-виданню "Телекритика". "Журналісти і випускають не готували сюжети. Я на 90% упевнена, що новини сьогодні не вийдуть ", - сказала вона.



За словами Станко, в даний час триває зустріч журналістів з власником каналу Костянтином Кагаловським.

Сайт "Телекритика" також повідомляє, що зустріч з новим інвестором каналу Олександром Альтманом вже закінчилася, але він ще перебуває на каналі. Новий інвестор пропонував журналістам підписати редакційне угоду з ним, а також з К.Кагаловскім, яке повинні підготувати протягом 10 днів. Але журналісти відмовилися це робити.

Зараз ви читаєте новину «Колектив телеканалу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути