Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 14:32

Кокс з Квасневським дали Україні останнє попередження

Кокс з Квасневським дали Україні останнє попередження
Фото: www.radiosvoboda.org

Місія Кокса-Кваснєвського все ще сподівається на "добру волю українських політиків" у питанні підписання угоди про асоціацію.

Про це заявив Александр Кваснєвський на спільному брифінгу з Петом Коксом після переговорів в українському парламенті, пише "Українська правда".

Вони сподіваються, що парламент ухвалить необхідні проекти максимум 19 листопада.

"Ми розуміємо, що політично все дуже складно, але сподіваємося, що знайдеться достатньо доброї волі для консенсусу, щоб усі, хто хоче підписати Асоціацію, підписали її", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олігархи знову розвернули Україну в бік Росії

"19 (листопада - ред.) – це вже останній момент, коли можна зробити те, що треба. І ми як місія очікуємо, що вийде все так, як ми сьогодні говорили з нашими партнерами", - додав Квасьнєвський.

Нагадаємо, раніше опозиція попросила місію не давати у середу ввечері негативну оцінку Україні і почекати до 19 листопада.

Середа, 13 листопада була останнім шансом для прийняття цих трьох євроінтеграційних законопроектів перед оголошенням звіту місії Кокса-Квасьнєвського, який має відбутися цієї середи. Однак спікер Володимир Рибак закрив позачергове засідання без жодного голосування, зазначивши, що жоден із трьох законопроектів до розгляду не готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євромісія прозвітує, що Україна готова до асоціації з ЄС на 99.9% - "регіонал"

18 листопада має відбутися Рада міністрів закордонних справ ЄС, яка базуючись на звіті місії Кокса-Квасьнєвського прийматиме рішення щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Кокс з Квасневським дали Україні останнє попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

156

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути