понеділок, 27 травня 2013 08:22

Кокс та Кваснєвський зустрінуться з посадовими особами України

Кокс та Кваснєвський зустрінуться з посадовими особами України
Фото: obozrevatel.com

У рамках програми перебування місії представників Європарламенту екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського передбачені їх зустрічі з посадовими особами України з метою обговорення питань, які передбачає мандат місії.

26 травня до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко у Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" № 5 приїхали міжнародні спостерігачі екс-президент ЄП Пет Кокс і колишній президент Польщі Александр Квасьнєвський. Міжнародні спостерігачі покинули лікарню через 2,5 години, при цьому вони і слова не сказали журналістам.

Нагадаємо, місія Пета Кокса та Олександра Кваснєвського продовжена до вересня, повідомив президент Європейського парламенту Мартін Шульц після Конференції президентів Європейського парламенту в Страсбурзі.

Як відомо, Пет Кокс і Олександр Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту у судових процесах над екс-прем'єром Юлією Тимошенко і розпочали роботу 11 червня 2012 року.

Також, окрім справ Ю. Тимошенко вони спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, колишнього тимчасового виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка, та за проведенням парламентських виборів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Кокс та Кваснєвський зустрінуться з посадовими особами України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути