Ексклюзиви
пʼятниця, 04 жовтня 2013 16:14

Кокс і Квасневський передали Януковичу прохання помилувати Тимошенко

Кокс і Квасневський передали Януковичу прохання помилувати Тимошенко
Юлія Тимошенко. Фото: lenta-ua.net

Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європейського парламенту Пет Кокс передали президенту України Віктору Януковичу клопотання про помилування Тимошенко.

Про це повідомив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко в ході прес-конференції в п'ятницю в Києві.

"Кілька годин тому у мене відбулася зустріч з представниками місії Європейського парламенту Петом Коксом і Олександром Кваcьневскім. Я маю дозвіл від них повідомити вам про те, що сьогодні під час зустрічі з Віктором Януковичем для юридичної легалізації можливості виїзду Тимошенко за кордон. Пет Кокс і Олександр Кваснєвський подали підписане ними клопотання про помилування Юлії Тимошенко", - сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: „Якби президентом була Тимошенко, Україна була б в Митному союзі", - політексперт

"Для врегулювання питань з політичними в'язнями в Україні працює спеціальна місія Європейського парламенту на чолі з Петом Коксом і Олександром Кваснєвським, які в постійному режимі ведуть переговори з Віктором Януковичем про моє звільнення. Я безмежно вдячна їм за це, як і всім світовим лідерам, які їх делегували, вручили їм відповідний мандат і підтримують їх роботу. П.Кокс і А.Кваснєвський передали мені пропозиції по виїзду до Німеччини на лікування. Я публічно приймаю цю пропозицію", - зачитав текст заяви Тимошенко її захисник.

При цьому Тимошенко підкреслила, що згодна на лікування в Німеччині не тому, що не довіряє українським лікарям і медичному персоналу. Вона подякувала всім лікарям, медсестрам, реабілітологів і всім, хто їй допомагає в ЦКЛ № 5.

Зараз ви читаєте новину «Кокс і Квасневський передали Януковичу прохання помилувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути