середа, 01 лютого 2012 16:21

КОД повинен висунути по мажоритарних округах представників позапарламентської опозиції - Канівець

КОД повинен висунути по мажоритарних округах представників позапарламентської опозиції  - Канівець

Сьогодні у Львові обласні організації "Батьківщини", "Свободи" та "Фронту змін" підписали угоду про координацію дій "для боротьби з антинародним режимом на місцях і відновлення справжнього народовладдя".

Член КОДу Львівської області, голова крайової організації Української партії Олег Канівець прокоментував подію виданню Zik.

"Ми знову бачимо вже традиційні спроби перетягувати ковдру на себе. Ці хитрощі, як завжди, можуть мати фатальний кінець.

Підтримую будь-які об'єднавчі ініціативи у лавах опозиції. Однак на цей раз усе було зроблено, м'яко кажучи, дуже дивно. Лідери трьох сил домовилися між собою, поставивши інших перед фактом. Це не зовсім вірно, якщо КОД для них не фікція, а реальний об'єднаний опозиційний фронт. Якби це ж рішення трьох було винесене на засідання Комітету опору диктатурі, воно б однозначно отримало одноголосне схвалення. Тому, виходить, що троє хочуть домовитися між собою, не зважаючи на інших союзників.

Не дивлячись на поточні події, наша позиція, як членів Комітету опору диктатурі, залишається незмінною – опозиційні сили повинні висунути по мажоритарних округах таких кандидатів, які однозначно переможуть провладних висуванців. Тільки координація дій опозиційних сил може забезпечити прозорість й законність виборчого процесу.

По-друге, наполягаємо на появі нових облич як у прохідних частинах партійних списків, так і серед кандидатів по мажоритарних округах. Сьогоднішні опозиційні депутати у парламенті продемонстрували свою повну неспроможність протидіяти наступу влади.

По-третє, Львівська крайова організація Української партії наголошує на необхідності підтримати у мажоритарних округах представників сьогоднішньої позапарламентської опозиції. Таким чином частка опозиціонерів суттєво збільшиться у наступному парламенті.

По-четверте, сьогодні українська опозиція повинна мати чіткий патріотичний стрижень. На відміну, приміром, від Росії, де в опозицію до Кремля об'єдналися монархісти, ліберали й ліві радикали. Кожен український опозиціонер, окрім неприйняття режиму Януковича, повинен послідовно обстоювати непорушні цінності – українську мову, пісню, традиції, історію, єдину помісну церкву. Це має стати спільним ідеологічним базисом для опозиції".

Зараз ви читаєте новину «КОД повинен висунути по мажоритарних округах представників позапарламентської опозиції - Канівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути