понеділок, 11 лютого 2008 08:04

Коаліція погодилася послухати Семенюк

Коаліція погодилася послухати Семенюк

Демократична коаліція обов"язково заслухає звіт діяльності Фонду державного майна за 2007 рік від глави відомства Валентини Семенюк-Самсоненко, коли опозиція розблокує парламентську трибуну. Про це повідомив народний депутат з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) ТарасСтецькив.

"Ми заслухаємо звіт, ухвалимо по ньому рішення і відправимо Семенюк у відставку", - сказав політик. Його цитує офіційне Інтернет-представництво блоку НУНС.

Нагадаємо, 7 лютого Президент України Віктор Ющенко своїм Указом призупинив розпорядження Кабінету Міністрів про усунення Семенюк-Самсоненко від виконання повноважень голови Фонду державного майна. Також він направив представлення до Конституційного Суду України про конституційність розпоряджень Кабінету Міністрів щодо керівництва Фонду державного майна України.

6 лютого Кабінет Міністрів України усунув Семенюк-Самсоненко з вказаної посади. Першим заступником глави Фонду був призначений Андрій Портнов. При цьому сама Семенюк-Самсоненко неодноразово заявляла, що її відправляють у відставку без можливості відзвітувати про результати роботи, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція погодилася послухати Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути