середа, 16 грудня 2009 11:40

Князевичу потрібно ще 3 мільярди на боротьбу з грипом

Князевичу потрібно ще 3 мільярди на боротьбу з грипом

Міністр охорони здоров"я Василь Князевич оцінює підготовку до другої хвилі епідемії грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в 3,8 мільярда гривень. Про це він сказав в інтерв"ю "Газеті по-київськи".

"За нашими підрахунками, потрібно 3,8 мільярда гривень до березня", - сказав міністр, відповідаючи на запитання про суму коштів, необхідних для підготовки до другої хвилі епідемії.

Князевич зазначив, що сподіватися на виділення такої суми не доводиться, оскільки Міністерству охорони здоров"я не дають і 1 мільярда гривень.

Проте Україну може "врятувати" морозна погода.

"Скажу вам по секрету, я буду ходити до церкви і просити у Бога, щоб було мінімум 10 градусів морозу. Чим довше протримається морозна погода, тим краще, адже мороз вбиває грип", - говорить міністр

Нагадаємо, що 15 грудня Верховна рада виділила 608 мільйонів гривень на заходи в сфері охорони здоров"я та боротьби з грипом.

Газета по-киевски, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Князевичу потрібно ще 3 мільярди на боротьбу з грипом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути