пʼятниця, 05 лютого 2010 10:39

Клюєв про зрив виборів, нову коаліцію та долю Ющенка

Клюєв про зрив виборів, нову коаліцію та долю Ющенка
Заступник голови Партії регіонів Андрій Клюєв заявляє, що Юлії Тимошенко не вдасться зірвати вибори.

Про це він сказав в інтерв"ю "Фокусу", відповідаючи на запитання про можливість блокування оголошення результатів виборів через судову систему.

"Те, про що ви говорите, це вже не вибори, це захоплення влади. У 2004 році команда Ющенка теж готувалася не до виборів, а до революції. Ми не дозволимо зірвати вибори", - сказав Клюєв.

"Доведеться вести переговори і враховувати амбіції майбутніх партнерів"

Відповідаючи на запитання про можливість створення нової коаліції в парламенті, він заявив, що залучити до її роботи представників фракції НУ-НС "цілком реально", додавши, що "доведеться вести переговори і враховувати амбіції майбутніх партнерів".

Водночас, за його словами, "хотілося б, щоб прем"єр-міністр був представником Партії регіонів".

"У нас вистачає грамотних фахівців, які будуть ефективними на багатьох постах", - сказав Клюєв.

Дострокові парламентські вибори заступник голови Партії регіонів вважає крайнім варіантом, тому що "сьогодні найважливіше - відновити упевнене зростання економіки".

"Нам би п"ять років без будь-яких виборів попрацювати, підняти виробництво, забезпечити нормальні заробітні плати, пожвавити внутрішній ринок", - сказав Клюєв.

"Нам би п"ять років без будь-яких виборів попрацювати"

Він також висловив сумнів у можливості створення нової коаліції за участю його політичної сили і Блоку Юлії Тимошенко відразу після виборів.

"У БЮТ є достатня кількість здорових людей, з якими можна вести переговори. Я завжди говорив, що треба співпрацювати з усіма політичними силами задля вирішення завдань, що стоять перед Україною.

Але після того, що ми і вони під час цієї виборчої кампанії одне про одного наговорили, складно буде ось так одразу цивілізовано сісти за стіл переговорів", - сказав Клюєв.

Відповідаючи на питання про можливе майбутнє Віктора Ющенка, Клюєв висловив упевненість, що "Віктор Янукович у разі перемоги на виборах не буде займатися політичними репресіями, а навпаки, намагатиметься об"єднати політиків для розвитку держави".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Клюєв про зрив виборів, нову коаліцію та долю Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути