четвер, 19 грудня 2013 11:36

Клюєва готують на посаду прем'єра - ЗМІ

Клюєва готують на посаду прем'єра - ЗМІ
Андрій Клюєв Фото: khersonnews.com

У середовищі Партії регіонів визначилися з кандидатурою нового прем'єр-міністра.

Про це повідомляє видання "Новый регион".

У кулуарах партії влади вважають, що єдиною людиною, яка може виправити геополітичні помилки Миколи Азарова, є Андрій Клюєв.

Після зустрічі уряду і нардепів Партії регіонів у кінотеатрі "Зоряний", став очевидним факт швидкої відставки прем'єра. Разом з тим, народні депутати від ПР зажадали змінити близько 90% міністрів. У кулуарних бесідах "регіонали " активно обговорюють кандидатуру майбутнього глави уряду. Більшість з них мають намір підтримати нинішнього главу РНБОУ Андрія Клюєва. На їх переконання, саме Клюєв, користується підтримкою, як у Росії, так і в Європі.

Те, що після фактичного провалу підписання угод з ЄС про асоціацію та зону вільної торгівлі в Кабміні відбудеться масова кадрова зачистка, ніхто не сумнівається. Навіть сам Микола Азаров, який заявив про те , що зробить кадрові висновки до кінця січня наступного року.

Народні депутати від ПР поки не підтверджують, але і не спростовують чутки про підтримку кандидатури Андрія Клюєва. Однак в кулуарних бесідах кажуть про це цілком відкрито.

Та ж Ганна Герман, після деякого забуття в своїй публічно-ораторській діяльності, почала активно підтримувати і захищати Клюєва, чому, безсумнівно, зміцнила свій вплив як усередині Партії регіонів , так і в оточенні Андрія Клюєва.

"Андрія Петровича зустріли оплесками. Його фракція дуже підтримує. Ми знаємо, що Андрій Петрович - це людина, яка зробила великий внесок в євроінтеграцію", - розповіла Герман.

Зараз ви читаєте новину «Клюєва готують на посаду прем'єра - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути