субота, 23 січня 2021 22:53

Клімкін розповів про слабке місце режиму Путіна

Клімкін розповів про слабке місце режиму Путіна

Фільм опозиціонера Олексія Навального про палац президента Росії Володимира Путіна свідчить, що частина російських еліт веде приховану гру проти свого лідера.
Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"У цьому фільмі мене здивувало, як це все знімалося. Виглядає так, що це зйомка з дрона. А якщо це так, то хто її зливає? Ну, не можна ж уявити, що в Росії навколо резиденції Путіна так просто дрони літають. Так що, я думаю, частина російських еліт починають грати в іншу гру. В історії Росії боярські змови багато що значили. Тому Путіну потрібно дивитися і всередині. Тобто тиск на нього зростає не лише ззовні, а і зсередини", – зауважив Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратник Навального повідомив важливу інофрмацію

Ексміністр також прокоментував протести прибічників Навального у Москві.

"Те, що сьогодні відбувається на російських вулицях, – я не знаю, чи весь світ на це дивиться, але багато. Пару годин тому фільм про палац Путіна подивилося вже 67 млн людей. Це щось, що працює вже дійсно у світовому масштабі, це те, що реально делегітимізує режим і Путіна особисто", – зазначив він.

Акції в підтримку російського опозиціонера Олексія Навального проходили в 93 містах Росії. Затримання в Москві тривають. Росіяни спробували пікетувати СІЗО "Матроська тиша", де утримують Навального, проте співробітники ОМОНу почали їх затримувати.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін розповів про слабке місце режиму Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути