середа, 29 квітня 2015 12:17

Кличко в США попросив про допомогу в реабілітації та адаптації ветеранів АТО

Мер Києва Віталій Кличко звернувся за допомогою в реабілітації та адаптації до мирного життя ветеранів (українських бійців), які повертаються додому із зони конфлікту на сході України. Про це, зокрема, йшлося на зустрічі Віталія Кличка з сенаторами з групи підтримки України в Сенаті США.

 

"За офіційними даними, 35 300 солдат будуть невдовзі демобілізовані із зони АТО. Київ, як столиця, повинен бути прикладом у наданні необхідної підтримки військовослужбовцям, які повертаються додому. Тому ми просимо допомоги у наших американських друзів, які мають великий досвід у реабілітації та адаптації ветеранів до мирного життя", – сказав Віталій Кличко.

Йдеться про наміри створити шість пілотних адміністративних центрів для підтримки ветеранів АТО в Києві, Київській та Житомирській областях. У цих центрах можна буде отримати консультації щодо працевлаштування чи виплати належних компенсацій. Адміністративні ресурси також будуть спрямовані на надання допомоги сім'ям тих солдатів, які не повернулися додому.

Зараз ви читаєте новину «Кличко в США попросив про допомогу в реабілітації та адаптації ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути