пʼятниця, 14 лютого 2014 15:06

Кличко розповів про нові арешти активістів у східних областях України

Кличко розповів про нові арешти активістів у східних областях України
dt.ua

Віталій Кличко на сьогоднішній прес-конференції у Черкасах, що пройшла у готелі "Оптима", повідомив, що опозиція зробить все, щоб до 17 лютого затримані "майданівці" та учасники штурмів обласних адміністрацій були звільнені. 

"Дуже дивно, що, коли йде мова про амністію, і влада говорить, що йтиме на поступки, починаються нові арешти і тиск на активістів. Два дні тому затримали голову обласного осередку Полтавського "Удару". Чиниться тиск і на голів в інших областях. Тому влада не виконує свої обіцянки. Що стосується нашої сторони, то ми зробимо все, щоб люди були на волі, а кримінальні провадження проти них були закриті", - заявив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що сьогодні після прес-конференції Кличко у цьому ж готелі має зустріч і з партактивом області. Її довелося перенести з офісу по вулиці Леніна, де було повідомлення про замінування.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів про нові арешти активістів у східних областях України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути