пʼятниця, 09 березня 2007 13:11

Кличко прийде до Тимошенко й Балоги радитися

Керівник депутатської групи в Київраді й радник президента Віталій Кличко має намір найближчим часом обговорити ситуацію в столиці з лідерами "Нашої України" Віктором Балогою і БЮТ Юлією Тимошенко.

"Найближчим часом я зустрінуся з Балогою й Тимошенко для обговорення ситуації в Києві", - цитує Кличка його прес-служба.

"Після висновку довгострокової угоди про співробітництво між "Нашою Україною" і БЮТ ми повинні зустрітися внести корективи в загальну роботу, - сказав Кличко. - Зокрема, варто проговорити подальші кроки об"єднання "Демократичний Київ", яке створили наші політичні сили (у Київраді)", - сказав він.

За словами Кличка, зустріч може відбутися відразу після вихідних. Її підсумком стане обнародування плану скоординованих дій у Києві всіх трьох політичних сил.

Як повідомлялося, 24 лютого угоду про об"єднану опозицію підписали лідери Блоку Юлії Тимошенко й Блоку "Наша Україна", пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кличко прийде до Тимошенко й Балоги радитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути