понеділок, 27 лютого 2012 10:51

Кличко придумав, як опозиція має захищати результати виборів

Кличко придумав, як опозиція має захищати результати виборів

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пропонує опозиційним партіям вже зараз створити спеціальний координаційний центр по захисту результатів парламентських виборів.

Свою ініціативу він висловив під час особистої зустрічі з лідерами опозиційних партій, зокрема, "Батьківщини", "Фронту Змін" та інших, повідомляє прес-служба партії "УДАР".

Кличко впевнений у тому, що результати виборів потрібно буде захищати разом, аби не дати партії влади шансу вкрасти жодного голосу.

Лідер "УДАРу" запропонував представникам демократичних сил вже зараз зосередити свої зусилля на захисті вільного волевиявлення громадян під час виборів. Зокрема, він вніс пропозицію щодо створення об'єднаного центру по захисту результатів виборів, а також запропонував конкретні організаційні та кадрові рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентські вибори: "Свобода" та "УДАР" не пройдуть

За словами Кличка, сформувати склад цього координаційного органу потрібно вже у березні. Очолити його має людина, яка володіє досвідом захисту результатів волевиявлення громадян і боротьби з фальсифікаціями. Кличко запропонував колегам по опозиції конкретну кандидатуру керівника центру захисту результатів волевиявлення і чекає реакції на його ініціативу з боку керівництва опозиційних партій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УРП готова об'єднати у своїх лавах загони Кличка та Тягнибока

"Вже сьогодні зрозуміло, що нам доведеться відстоювати волевиявлення наших виборців. Тому ми маємо заздалегідь продумати серйозні механізми захисту. Ми вийшли до партнерів по опозиції з конкретною ініціативою і кадровою пропозицією і чекаємо протягом найближчих днів їхню відповідь. Переконаний, вона буде позитивною", – зазначив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко придумав, як опозиція має захищати результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути